Serviciile noastre oferite cu profesionalismul de care dam dovada si care sunt constant imbunatatite va sunt puse la dispozitie.

Expertiza contabila judiciara si extrajudiciara

Servicii care cuprind un set specific de activitati ce tin de expertiza contabila, cu implicatii judiciare si extra-judiciare, ca expert parte sau numit de instantele de judecata.

Servicii de HR si evidenta reusurse umane

Servicii de analiza resurse umane, evidenta si gestionarea contractelor de munca, regulamentelor de ordine interioara, fiselor de post, subventiilor pentru activitatea curenta a firmei sau pentru investitii.

Cursuri asistate de către profesorii Nerdvana online - Nerdvana

Cursuri de Contabilitate Financiara, WinMentor, Modele de Afaceri

si Business Intelligence

Predam cursuri de Contabilitate financiara, Curs de WinMentor, Modele de afaceri si Business Intelligence (MS Excel, Porwer BI), personalizat, la sediul firmei noastre sau al dumneavoastra. Scrieti-ne pe email pentru a accesa oferta noastra, completati rubrica de Contact sau dati un telefon la numarul de mai sus.

Consultanta de afaceri, management contabil si analiza financiara

Servicii de consultanta la infiintarea societatilor comerciale, PFA-urilor, II-urilor, ONG-urilor, managementul contabil al resurselor si activitatii acestora, precum si analiza financiara a situatiei actuale sau previzionale

Infiintari Societati comerciale, PFA-uri, II-uri, Asociatii, ONG-uri

Servicii de înființare societate includ: alegerea tipului de societate, identificare spațiu sediu social, obținerea avizelor, obtinere certificat de înregistrare si gestiune contabila 1 an de zile.

Evidenta Financiar-Contabila

Servicii de evidentă financiar-contabila a activității societatilor, asociatiilor, persoanelor fizice, precum si depunerea declarațiilor fiscale, formularelor contabile, situatii financiar-contabile la institutiile competente

Servicii de consultanta si analiza pentru obtinerea de credite bancare si fonduri neramburabile

Consultanta si analiza pentru obtinerea de credite bancare si fonduri nerambursabile, de la analiza pietei si tip SWOT, la cash-flowuri si elaborare proiecte

Servicii de cenzorat

Furnizam servicii de cenzorat pentru societatile comerciale si fundatii (organizatii non-guvernamentale, ONG-uri).
Prestam servicii de cenzorat asociatii proprietari, precum si activitati de verificare financiara.
Elaboraram lunar Raportul de cenzorat catre organele de conducere, acesta reprezentand un instrument util in depistarea si reglarea din timp a eventualelor erori de calcul, inregistrare, evidenta sau repartizare .

Consultanta Fiscala

Servicii de suport si consultanta fiscala, care cuprind: analiza fiscala a tipului de societate, activitate sau proces economic, reprezentarea la controale fiscale, precum interpretarea si optimizarea rezultatelor. Ulterior se pot propune solutii de eficientizare a platilor fiscale si a proiectelor investitionale

Audit situatii financiar-contabile

Auditare si certificare situatii financiar-contabile

 Insolventa judiciara

Cabinet de insolventa judiciara, care ofera cu profesionalism urmatoarele servicii intreprinderilor in dificultate:

-Reorganizare judiciara
– Concordat preventiv
– Deschidere proceduri de insolventa
– Deschidere proceduri de insolventa
– Lichidare judiciara si voluntara
– Consultanta si oferirea de oportunitati de afaceri persoanelor juridice aflate in dificultatate